Перейти до основного вмісту

У Лубнах презентували мультимедійний посібник зі сталого способу життя

04 січня 2018 року в приміщенні ресурсного інформаційно - методичного центру Лубенської спеціалізованої загальноосвітньої школи №6 відбувся ознайомчий тренінг щодо роботи з матеріалами мультимедійного посібника "Крок за кроком". Представили матеріал учасникам тренінгу експерти Міжнародної благодійної організації  Інформаційний центр „Зелене досьє”.
В цілому у заході взяли участь понад 30 викладачів навчальних закладів Лубен, представники громадських організацій міста та місцевих засобів масової інформації.
Представили матеріали посібника експертки  ІЦ «Зелене досьє» Тамара Малькова, Надія Шевченко та Ольга Ігнатенко.  Вони розповіли учасникам, що мультимедійний посібник "Крок за кроком" для України розроблений задля підвищення громадської обізнаності зі сталим способом життя, екологічними правами громадян та змінами, які люди можуть робити у своєму щоденному житті для того, щоб сприяти більш сталому розвитку українського суспільства.
Протягом навчання учасники здійснили віртуальний тур  по посібнику,  у якому наведена інформація по 22 темам, що стосуються захисту довкілля та сталого розвитку.
Також посібник містить серію з 48 інформаційних листків, які можуть використовуватися у освітній та груповій діяльності та  енциклопедію з інформацією про 292 види, які є звичними для Центральної Європи та України зокрема.  Також учасники взяли активну участь у рольовій грі «Розв’яжи дилему» та презентували можливі рішення з позиції кожної групи.
Тренінг відбувся у співпраці з Полтавською обласною молодіжною громадською організацією  «Твій Світ» та за сприяння управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради.
На думку організаторів, посібник є гарним інструментом, який допоможе вчителю, працівнику неформальної освіти, активісту в контексті Концепції "Нової української школи", формувати важливі компетентності учнів: компетентності в природничих науках і технологіях, інформаційно-цифрову та соціальні і громадянські компетентності.
По завершенню тренінгу учасники отримали USB-флеш- накопичувачі з мультимедійною версією посібника та сертифікати міжнародного зразка.
Матеріали "Крок за кроком" розповсюджуються безкоштовно, також безкоштовним є онлайн доступ.

"Крок за кроком" розроблявся Регіональним екологічним центром для Центральної та Східної Європи (РЕЦ) у тісній співпраці з українськими експертами та представниками організацій громадянського суспільства.





Коментарі

  1. Г-н Педро и его кредитная компания оказали нашей компании невероятную помощь, предоставив кредитную линию для нашего постоянного роста агробизнеса, я так рад, что моя компания снова поднимается с помощью Педро, кредитного специалиста, который предоставляет мне 8 000 000,00 долларов США на бизнес-ссуды. Г-н Педро и его компания также предоставляют любую сумму кредита частным лицам или компаниям, которые ищут способ расширить или реализовать свой проект с низкой процентной ставкой 2 годовых. свяжитесь с ними, чтобы получить бизнес-ссуду, личную ссуду, коммерческую ссуду, стартовую ссуду, ссуду на покупку автомобиля, жилищную ссуду. на pedroloanss@gmail.com текст в WhatsApp: +18632310632 удачи "

    ВідповістиВидалити
  2. містер Педро абсолютно неймовірний. він був таким чуйним, таким терплячим і чесним і просто чудово виконував свою роботу кредитного спеціаліста. Я куплю з ним кожен майбутній будинок, якщо коли-небудь переїду в округ Колумбія. він просто найкращий». Я рекомендую всім, хто тут шукає позику, зв’язатися з кредитним спеціалістом Педро на електронну адресу... pedroloanss@gmail.com зателефонувати в WhatsApp: +18632310632

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Кляксотерапія в Новооріхівській школі

Нещодавно в Новооріхівській загальноосвітній школі відбувся творчий захід в якому взяли участь представники двох поколінь: молодь і особи похилого віку. Захід провела провела Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» спільно з Лубенською центральною районною бібліотекою їм. В. Малика. Учасникам запропонували опанувати цікаву арт – терапевтичну  техніку – кляксотерапію. Провела заняття психолог проекту «Організація роботи волонтерських соціальних пунктів допомоги для мешканців віддалених сіл Лубенського району, які постраждали від націонал- соціалізму», що підтримується Німецьким федеральним фондом «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє»  Юлія Пода. Той, хто ходив у школу давно, пам’ятає, який душевний біль і страждання приносила бодай малюсінька клякса на зошитовій сторінці... Скільки сліз пролито через ці малі (а інколи й великі) плями. Скільки страху було через них. Але, на щастя, все це у минулому, і сьогодні  діти і дорослі не хвилюються через такі питання